Onze prioriteit gaat uit naar uw gezondheid en die van onze medewerkers
 
We beleven momenteel een ongeziene wereldwijde gezondheidscrisis. Het coronavirus heeft ieders leven compleet overhoopgehaald. De maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus in te dammen, evolueerden de afgelopen weken en dagen in een razendsnel tempo. Ze bereikten op dinsdagavond 17 maart 2020 een cruciale fase met de aankondiging van de nieuwe fors verstrengde regeringsmaatregelen.
Daarom willen we u even persoonlijk een extra hart onder de riem steken in deze uitzonderlijke tijden die ongetwijfeld veel ongerustheid bij u opwekken over uw gezondheid, en die van al wie u dierbaar is.
Aangezien uw veiligheid en gezondheid en die van onze medewerkers voor ons prioritair zijn, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen rekening houdend met de beslissingen van de overheid, zodat u op ons kan blijven rekenen voor advies.
Hoe kan u ons steeds bereiken?
  • Wij staan voor jullie klaar, maar vragen u ons bij voorkeur telefonisch te contacteren. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tijdens de gebruikelijke openingsuren. Uiteraard blijven de bijstandsnummers van de centrale diensten van DVV Verzekeringen die vermeld staan in uw polissen (zoals DVV Bijstand) volledig operationeel 24/7.
  •  Via onze OLINE-AFSPRAKEN module op deze website kan u eens afspraak maken voor een video call. Wij gebruiken verschillende systemen en zullen u dan contacteren om dit verder af te spreken.
  • In uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij u eventueel ontvangen in ons kantoor nadat u vooraf telefonisch een afspraak hebt gemaakt.
  • Ten slotte kan u ons ook altijd een e-mail sturen en gebruikmaken van de andere digitale kanalen zoals de sociale media (WhatsApp, Messenger enz.). U kan uw polissen raadplegen en een schadeaangifte doen op het internet in het voor de klanten voorbehouden deel  https://my.dvv.be. Die site is volledig beveiligd en heel gemakkelijk toegankelijk, zelfs bij een eerste bezoek.
Net als u volgen ook wij de evolutie van de situatie op de voet en wij zullen onze maatregelen aanpassen aan de actualiteit.
Hoe dan ook, ongeacht de manier waarop u contact met ons opneemt, wij stellen alles in het werk om u te helpen, omdat uw tevredenheid en uw veiligheid voor ons altijd een prioriteit zullen zijn.

Kantoor Bocholt

Breeërweg 16

089/46 01 10

Kantoor Bree

Markt 4/1

089/46 01 13

Kantoor Hamont

Kerkstraat 12

011/44 68 30

Kantoor Tongerlo

Bosstraat 12

089/86 55 46

  • Facebook - White Circle

Check us on